

Každý nôž KAI je výsledkom viac než 100 krokov ručnej výroby, čo zaručuje jeho kvalitu a jedinečný charakter. Tieto nože sú obľúbené medzi profesionálnymi kuchármi aj domácimi nadšencami varenia po celom svete.
na ďalší pracovný deň od odoslania
bez udania dôvodu do 14 dní
Kompaktný, robustný nôž typu Deba s 10,5 cm čepeľou je určený na filetovanie rýb a spracovanie mäsa. Hrubšia čepeľ s jednostranným výbrusom zabezpečuje pevnú oporu pri práci s rybami, morskými plodmi či menšími kosťami. Predná časť čepele je ideálna na filetovanie, zadná – silnejšia – zvládne aj tvrdšie časti.
Čepeľ z nehrdzavejúcej ocele 1K6 (tvrdosť 58 HRC) s jednostranným výbrusom
Vysoká odolnosť voči korózii a jednoduché ostrenie
Rukoväť z vodeodolného plastu s bambusovým práškom – hygienická a odolná
Ergonomický tvar a kovový bolster pre bezpečné a pohodlné držanie
Vyrobené kompletne v Japonsku
Spojenie tradičného tvaru s modernou technológiou
Precízna japonská výroba značky KAI
Vhodný pre domácich aj profesionálnych kuchárov, ktorí pracujú s rybami
Krájajte len na plastových alebo drevených doskách
Po použití vždy umyte ručne jemným saponátom a osušte
Nevkladajte do umývačky riadu
Skladujte oddelene od iných nožov (blok, magnetická lišta, púzdro)
Na brúsenie používajte výlučne brúsne kamene alebo kožu na obťahovanie
Značka KAI Corporation vznikla v roku 1908 v meste Seki, známom svojou dlhou tradíciou vo výrobe samurajských mečov. Dnes patrí medzi svetovú špičku v segmente kuchynských nožov. Ich výrobky kombinujú remeselnú zručnosť s inovatívnymi technológiami, čo zaručuje maximálnu presnosť, kvalitu a estetiku.