Štartovacia kultúra, na 100 kg mäsa, typ: CS-300, bal. 25 g
Štartovacia kultúra pre rozvoj chuti a farby všetkých mäsových výrobkov. Na 100 kg mäsa, balenie 25 g.
Objavte široký svet vôní a chutí s našou kategóriou korenín. Tu nájdete všetko, čo potrebujete pre obohatenie svojich receptov a jedál. Naša kategória korenín vám prináša pestrofarebný výber kvalitných korenín z celého sveta. Prehľadajte rozmanité druhy korenín, od tradičných až po exotické
Aktívne filtre
Štartovacia kultúra pre rozvoj chuti a farby všetkých mäsových výrobkov. Na 100 kg mäsa, balenie 25 g.
Štartovacia kultúra na surové klobásy so silnou kyslosťou pre tradičné zrenie.Pre surové salámy. Na 25 kg suchej salámy,...
Korenie je čerstvé a sušené, celé alebo mleté. Aróma: V závislosti na odrode, veľmi pikantné. Použitie: priame a výdatné...
Aróma: korenené, ovocná a aromatická vôňa. Použitie: pekárenské výrobky (zákusky), tekvica, horčica, nakladaná zelenina,...
Ako korenie, čerstvé listy, korene a semená, sušené používajú celé alebo mleté. Aróma: Zrelé plody sú príjemne...
Aróma: aromatická vôňa, sladkastá, silno korenistá chuť. Použitie: chlieb a pečivo, dusená kapusta, omáčky, šaláty, syry,...
Aróma: osviežujúca a výrazná vôňa, chuť je ľahko horkastá a aromatická. Použitie: mäso a syrové pokrmy, zelenina (špenát,...
Biele korenie má je menej aromatické ako čierne korenie, môže voňať trochu zatuchnuto, chuť je ostrá, pikantná a so...
Soľ je určená pre použitie v mäse a mäsových výrobkov a iných potravín. Druh zrna: 0,10 až 0,71 mm.
Sodná soľ kyseliny glutámovej, látka zvýrazňujúca chuť E621.Používa sa hlavne v instantných polievkach a v omáčkach,...
Citrát sodný sa používa ako emulgátor do zmrzlín, syrov a kondenzovaných mliek.Používa sa tiež pre úpravu kyslosti ovocných...
Štartovacia kultúra pre všetky fermentované údeniny, kde je žiadúce mierne okyslenie. Odporúča sa najmä pre výrobu párkov...
Zmes koreniacich prísad a technologických prípravkov určená na výrobu mäsových výrobkov. Cena je za 2,55 kg balenie....
Zmes koreniacich prísad a technologických prípravkov určená na výrobu mäsových výrobkov. Cena je za 2 kg balenie. Dávkovanie:...
Zmes koreniacich prísad a technologických prípravkov potravín určená na výrobu mäsových výrobkov. Cena je za 1 kg balenie....
Esencia vyprážanéj cibuľky na výrobu potravín.
Štartovacia kultúra, biela pleseň na povrchy surovej šunky a surovej klobásy a salámy. Vhodná na výrobu maďarskej salámy.
Štartovacia kultúra na surové klobásy pre tradičné pomalé zrenie. Na 100 kg suchéj salámy, sáčok 25 g.
Štartovacia kultúra na surové klobásy vhodné pre nižšie okysľovanie, ako aj farby a chuti, a to najmä pre výrobu...
Príprava pre výrobu potravín, a to najmä pre mäsové výrobky.Na ochutenie, lepšie vyfarbenie a zrenie v konzervovaných výrobkov.
Aróma: sladká a príjemná aromatická vôňa. Veľmi intenzívna, pikantná a svieža chuť. Použitie: Chlieb, pekárenské výrobky...
Vôňa: príjemná pikantná, mierne sladká. Dáva potravin sviežu vôňu. Použitie: talianska kuchyňa (pesto, Insalata Caprese Pizza...
Senovka patrí do čeľade Fabaceae. Rastlina sa pestuje predovšetkým v stredomorskej Ázii. Ako korenie: zrelé, sušené a mleté...
Rastlinný produkt, vyrábaný na základe hydrolizovaných rastlinných bielkovín (korenín), z GMO proteínov bez alergónov (repka,...
Korenie je čerstvé a sušené, celé alebo mleté. Aróma: V závislosti na odrode, veľmi pikantné. Použitie: priame a výdatné...
Vôňa: príjemná aromatická, korenistá. Použitie: pre morenie uhoriek, kapusta, paradajky, zelenina, mäso a rybie pokrmy,...
Ako korenie, sušené semená, používaju sa celé alebo mleté. Vôňa: príjemná aromatická, sladkastá, mierne pálenie a trochu...
Cesnak patrí do rodiny ľaliovitých. Rastlina sa pestuje vo všetkých častiach sveta, v miernych a subtropických...
Cesnak patrí do rodiny ľaliovitých. Rastlina sa pestuje vo všetkých častiach sveta, v miernych a subtropických...
Cesnak patrí do čeľade ľaliovitých. Rastlina sa pestuje vo všetkých častiach sveta, v miernych a subtropických...
Cesnak patrí do čeľade ľaliovitých. Rastlina sa pestuje vo všetkých častiach sveta, v miernych a subtropických...
Ako korenie, čerstvé listy, korene a semená, sušené používajú celé alebo mleté. Aróma: Zrelé plody sú príjemne aromatické,...
Aróma: aromatická vôňa, sladkastá, silno korenistá chuť. Použitie: chlieb a pečivo, dusená kapusta, omáčky, šaláty, syry,...
rty
ewr