Vážení zákazníci, posledné objednávky, ktorých tovar je skladom, budeme odosielať 23. 12. 2024 s predpokladaným doručením 27. 12. 2024. Ďalšie objednávky budeme odosielať 30. 12. 2024. Následné odosielanie objednávok začne opäť 7.1.2025. Ďakujeme za pochopenie a prajeme vám krásne sviatky!

Štartovacia kultúra, typ: SB-61, bal. 25 g

40617
4.25 € bez DPH
5,10 € s DPH

Štartovacia kultúra na surové klobásy vhodné pre nižšie okysľovanie,
ako aj farby a chuti, a to najmä pre výrobu
roztierateľných surových údenin.

Na 50 kg suchej klobásy, balenie 25 g.

 

Štartovacia

4.25 € bez DPH
5,10 € s DPH
Množstvo:
Size Guide
Shipping
Ask a Question

SKLADOM

SKLADOM

  Doručenie kuriérom

na ďalší pracovný deň od odoslania

  Vrátenie tovaru

bez udania dôvodu do 14 dní

Dávkovanie: 25 g / 100 kg klobás. Sáčok obsahuje 25 gramov kultúry. 

Všetky štartovacie kultúry sú skladom u dodávateľa.

Všeobecné zaobchádzanie s Chr. Hansen mäsové kultúry sušené mrazom:

Chr. Hansen lyofilizované kultúry sú voľne sypké prášky s farbami od sivobielej po stredne hnedú. Tento rozsah farieb je typický a nemá vplyv na výkon. Po otvorení balenia by kultúry mali byť vizuálne voľne sypké. Kultúra, ktorá je nahromadená vo vrecúšku, by sa nemala používať, pretože to naznačuje zneužitie teploty.

Každé vrecúško s výrobkom má vytlačený štítok s informáciami, ktorý obsahuje dátum minimálnej trvanlivosti. Pre konzistentný výkon by sa kultúry mali použiť pred týmto dátumom.

Kultúry sa skladujú v skladoch s kontrolovanou teplotou v súlade so špecifikovanými podmienkami skladovania. Na udržanie najlepšieho výkonu počas skladovateľnosti by sa kultúry mali skladovať pri teplote -18 °C alebo nižšej. Chr. Hansen garantuje trvanlivosť 18 mesiacov od dátumu výroby pre mrazom sušené mäsové kultúry skladované pri -18°C. Vyššie skladovacie teploty znížia očakávanú trvanlivosť. Kultúry skladované pri +5°C majú trvanlivosť 6 týždňov. Po otvorení vrecka Chr. Hansen odporúča, aby bol výrobok spotrebovaný naraz, aby bola zaručená životnosť.

Kultúry sa dodávajú buď v podmienkach okolia, alebo v chladiarenských/zmrazených podmienkach. Preprava pri teplote okolia nezníži výkon pod špecifikovanú aktivitu. Kultúra by však nemala byť vystavená teplotám nad 30 °C dlhšie ako 10 dní, pretože to môže ohroziť kvalitu produktu. Lyofilizované mäsové kultúry sú relatívne stabilné pri teplotách pod 30 °C kvôli ich nízkej aktivite vody.

40617

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: