Štartovacia kultúra, na 100 kg mäsa, typ: CS-300, bal. 25 g
Štartovacia kultúra pre rozvoj chuti a farby všetkých mäsových výrobkov. Na 100 kg mäsa, balenie 25 g.
Triediť podľa
Kategórie
Kategórie
Značka
Značka
Cena
Cena
Naše zmesi korenín - tajná zbraň pre vynikajúce a rozmanité chute vo vašich pokrmoch. Naša široká kolekcia kvalitných zmesí korenín je navrhnutá tak, aby vám uľahčila prípravu pokrmov bez straty na kvalite a autenticite.
Aktívne filtre
Štartovacia kultúra pre rozvoj chuti a farby všetkých mäsových výrobkov. Na 100 kg mäsa, balenie 25 g.
Štartovacia kultúra na surové klobásy so silnou kyslosťou pre tradičné zrenie.Pre surové salámy. Na 25 kg suchej salámy,...
Sodná soľ kyseliny glutámovej, látka zvýrazňujúca chuť E621.Používa sa hlavne v instantných polievkach a v omáčkach,...
Citrát sodný sa používa ako emulgátor do zmrzlín, syrov a kondenzovaných mliek.Používa sa tiež pre úpravu kyslosti ovocných...
Zmes koreniacich prísad a technologických prípravkov určená na výrobu mäsových výrobkov. Cena je za 2,55 kg balenie....
Zmes koreniacich prísad a technologických prípravkov určená na výrobu mäsových výrobkov. Cena je za 2 kg balenie. Dávkovanie:...
Zmes koreniacich prísad a technologických prípravkov potravín určená na výrobu mäsových výrobkov. Cena je za 1 kg balenie....
Štartovacia kultúra, biela pleseň na povrchy surovej šunky a surovej klobásy a salámy. Vhodná na výrobu maďarskej salámy.
Štartovacia kultúra na surové klobásy pre tradičné pomalé zrenie. Na 100 kg suchéj salámy, sáčok 25 g.
Štartovacia kultúra na surové klobásy vhodné pre nižšie okysľovanie, ako aj farby a chuti, a to najmä pre výrobu...
Príprava pre výrobu potravín, a to najmä pre mäsové výrobky.Na ochutenie, lepšie vyfarbenie a zrenie v konzervovaných výrobkov.
Korenie pre čerstvé klobásy s jemnou chuťou čierneho korenia, muškátového kvetu a zázvoru, svieža aróma.
Silná zmes korenín s cibuľkou, zelerom a ligurčekom.
Zmes korenín vhodná pre dochutenie paštét ( pečeňové, mäsové) s čiernym korením, muškátovým kvetom, cibuľkou a štipkou škorice.
Kompletne namiešané korenie na pečenie a grilovanie klobás s typickou chuťou pečenej klobásky.
Korenie na grilované klobásy s citrónom, durínskym majoránom, čiernym korením, muškatovým kvetom a zázvorom.
Vyvážené korenie vhodné do šunkovej klobásy s typickým okorenením, čiernym korením a muškátovým kvetom.
Rastlinný produkt, vyrábaný na základe hydrolizovaných rastlinných bielkovín (korenín), z GMO proteínov bez alergónov (repka,...
Korenie do viedenských párkov s čiernym korením, muškatovým kvetom a paprikou.
Koreninová soľ so známkami zeleniny a čiernym korením, cibuľkou a bylinkami.
Jemné tmavozelené korenie s typickou chuťou čierneho korenia, borievky a tmavého korenia.
Zmes korenín z hrubého korenia, zeleniny a borievky a byliniek na nakladanie diviny (pacovanie )
Zelená zmes korenín z byliniek a červenej papriky s podtónom chuti petržlenu a bazalky.
Svetlohnedé korenie na prípravu fašírok alebo sekanej s cibuľkou, čiernym korením a muškátovým orieškom.
Jasnočervené korenie so strúhanými bylinkami
Tmavočervené jemné korenie na grilovanie s paprikou a bylinkami.
Červená koreninová zmes s bylinkami a paprikou
Svetlo zelená, jemná zmes s nastrúhanými bylinkami a so silnou chuťou čierneho korenia, cesnaku a byliniek.
Tmavo červená koreninová soľ s jemnou chuťou papriky, čierneho korenia a byliniek.
Silná červená, jemne mletá zmes korenia na steaky a pečené mäso s cibuľoua granulovanou paprikou.
Farebná zmes korenia z granulovaného korenia s chuťou čierneho korenia, cibuľky a byliniek- bez rasce.
Zmes korenín a na rýchle zrenie na GDL báze.
rty
ewr