Štartovacia kultúra, na 100 kg mäsa, typ: CS-300, bal. 25 g
Štartovacia kultúra pre rozvoj chuti a farby všetkých mäsových výrobkov. Na 100 kg mäsa, balenie 25 g.
Triediť podľa
Cena
Cena
Profesionálni výrobcovia potravín a nadšení domáci kuchári ocenia naše štartovacie kultúry ako neoceniteľný nástroj na dosiahnutie vynikajúcich výsledkov. S našimi kultúrami môžete ovládať proces fermentácie a zrenia, čo vám umožní vytvoriť výrobky s autentickou chuťou a charakterom.
Aktívne filtre
Štartovacia kultúra pre rozvoj chuti a farby všetkých mäsových výrobkov. Na 100 kg mäsa, balenie 25 g.
Štartovacia kultúra na surové klobásy vhodné pre nižšie okysľovanie, ako aj farby a chuti, a to najmä pre výrobu...
Štartovacia kultúra, biela pleseň na povrchy surovej šunky a surovej klobásy a salámy. Vhodná na výrobu maďarskej salámy.
Štartovacia kultúra na surové klobásy pre tradičné pomalé zrenie. Na 100 kg suchéj salámy, sáčok 25 g.
Štartovacia kultúra na surové klobásy so silnou kyslosťou pre tradičné zrenie.Pre surové salámy. Na 25 kg suchej salámy,...
Štartovacia kultúra pre všetky fermentované údeniny, kde je žiadúce mierne okyslenie. Odporúča sa najmä pre výrobu párkov...
SAFEPRO® B-LC-78 pre zvýšenie farby a chuti.Zníženie rizika Listeria monocytogenes.Balenie 25 g pre 100 kg mäsa.
Štartovacia kultúra na surové klobásy pre rýchle,silné okyslenie aj pri nízkych teplotách. Dávkovanie : Na 100 kg surovej...
rty
ewr