• Vypredané

Štartovacia kultúra, typ: TCR-1 na 100 kg klobás, 25 g

40511
4.67 € bez DPH
5,60 € s DPH

Štartovacia kultúra na surové klobásy pre rýchle,
silné okyslenie aj pri nízkych teplotách.

Dávkovanie : Na 100 kg surovej klobásy, balenie 25 g.

Po otvorení skladovať pod -17 st.

Štartovacia

4.67 € bez DPH
5,60 € s DPH
Množstvo:
Size Guide
Shipping
Ask a Question

SKLADOM U DODÁVATEĽA

Vypredané

  Doručenie kuriérom

na ďalší pracovný deň od odoslania

  Vrátenie tovaru

bez udania dôvodu do 14 dní

Sáčok obsahuje 25 gramov kultúry.

Obsahuje baktérie : Lactobacillus sakom, Staphylococcus carnosus

Charakteristika : Rýchle kultúry, teploty kvasenia - 22-32º C

Všetky štartovacie kultúry sú skladom u dodávateľa.

Všeobecné zaobchádzanie s Chr. Hansen mäsové kultúry sušené mrazom:

Chr. Hansen lyofilizované kultúry sú voľne sypké prášky s farbami od sivobielej po stredne hnedú. Tento rozsah farieb je typický a nemá vplyv na výkon. Po otvorení balenia by kultúry mali byť vizuálne voľne sypké. Kultúra, ktorá je nahromadená vo vrecúšku, by sa nemala používať, pretože to naznačuje zneužitie teploty.

Každé vrecúško s výrobkom má vytlačený štítok s informáciami, ktorý obsahuje dátum minimálnej trvanlivosti. Pre konzistentný výkon by sa kultúry mali použiť pred týmto dátumom.

Kultúry sa skladujú v skladoch s kontrolovanou teplotou v súlade so špecifikovanými podmienkami skladovania. Na udržanie najlepšieho výkonu počas skladovateľnosti by sa kultúry mali skladovať pri teplote -18 °C alebo nižšej. Chr. Hansen garantuje trvanlivosť 18 mesiacov od dátumu výroby pre mrazom sušené mäsové kultúry skladované pri -18°C. Vyššie skladovacie teploty znížia očakávanú trvanlivosť. Kultúry skladované pri +5°C majú trvanlivosť 6 týždňov. Po otvorení vrecka Chr. Hansen odporúča, aby bol výrobok spotrebovaný naraz, aby bola zaručená životnosť.

Kultúry sa dodávajú buď v podmienkach okolia, alebo v chladiarenských/zmrazených podmienkach. Preprava pri teplote okolia nezníži výkon pod špecifikovanú aktivitu. Kultúra by však nemala byť vystavená teplotám nad 30 °C dlhšie ako 10 dní, pretože to môže ohroziť kvalitu produktu. Lyofilizované mäsové kultúry sú relatívne stabilné pri teplotách pod 30 °C kvôli ich nízkej aktivite vody.

40511

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: