

Každý nôž KAI je výsledkom viac než 100 krokov ručnej výroby, čo zaručuje jeho kvalitu a jedinečný charakter. Tieto nože sú obľúbené medzi profesionálnymi kuchármi aj domácimi nadšencami varenia po celom svete.
na ďalší pracovný deň od odoslania
bez udania dôvodu do 14 dní
Japonský kuchynský nôž typu Nakiri zo série Wasabi Black je ideálnym pomocníkom pre domácich kuchárov. S dĺžkou čepele 16,5 cm je ako stvorený na krájanie zeleniny do tenkých plátkov, kociek alebo prúzkov. Napriek tomu, že svojím tvarom pripomína sekáčik, jeho špecializáciou je precízne spracovanie zeleniny a väčších kusov ako je kapusta či zeler. Široká čepeľ navyše uľahčuje prenášanie nakrájaných surovín do hrnca alebo panvice.
Čepeľ z kvalitnej nerezovej ocele 1K6 s tvrdosťou 58 HRC
Vysoká odolnosť proti korózii a jednoduché ostrenie
Minimalistická rukoväť z vodeodolného plastu s bambusovým práškom
Ergonomický oválny tvar pre istý úchop
Kovový bolster zaručuje hygienické prevedenie
Celková dĺžka noža: cca 29,5 cm
Vyrobené kompletne v Japonsku
Špičková japonská kvalita od renomovaného výrobcu KAI
Skvelý pomer ceny a výkonu
Vhodný pre začiatočníkov aj pokročilých kuchárov
Krájajte len na drevenej alebo plastovej doske
Po každom použití umyte ručne jemným saponátom a osušte
Vyhýbajte sa umývačke riadu
Skladujte v stojane, bloku alebo na magnetickej lište
Na brúsenie používajte brúsne kamene alebo kožu na obťahovanie (nie ocieľk)
Značka KAI Corporation vznikla v roku 1908 v japonskom meste Seki, preslávenom tradičnou výrobou samurajských mečov. Dnes patrí medzi najuznávanejších výrobcov kuchynských nožov na svete. Súpojením remeselnej precíznosti s modernými technológiami vznikajú nôže, ktoré uspokoja aj tých najnáročnejších kuchárov.